Selanik Kavala Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri: Kadıköy Evlendirme Dairesi Ninety Nine tour önü
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - Keşan - Selanik

Saat 19:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı / Saat 19:30  Mecidiyeköy Migros Önü (Ali Sami Yen Karşısı) /Saat 20:00  Bakırköy Ömür Plaza Önünden hareket ile Silivri – Keşan karayolu takip edilerek İpsala sınır kapısına varış. Pasaport ve gümrük işlemlerini takiben Dedeağaç - Gümülcine - İskeçe - karayolu takip edilerek Selanik’e yolculuk.

 



2 Gün: Selanik

Sabah saatlerinde ekstra kahvaltı molamızın ardından Selanik’e varış ve  şehir turu ; Kordon, Beyaz Kule , Döner Kule, Fuar Meydanı , Osmanlı ve Bizans eserleri , Yunanistan'ın en büyük katedrali olan Aya Dimitros Katedrali, Büyük İskender Heykeli, Hamza Bey Camii, E.Venezelo -P.Konstantin Heykelleri, Vardar, Makedonia, Aristoteles, Elefterios Meydanları görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde ULU ÖNDER ATATÜRK’ün evini ziyaret ediyor ve otelimize yerleşiyoruz. Akşam dileyen  misafirlerimiz ile ekstra olarak taverna turuna katılma imkanı, Leziz yemekler , Yunan müziği ve buzuki eşliğinde sınırsız eğlence.



3 Gün: Selanik - Kavala - Gümülcine - Dedeağaç - İstanbul

Sabah kahvaltı sonrası Kavala’ya hareket. Yaklaşık 2-3 saatlik yolculuk sonrası Kavala’ya varış ve şehir turu; su kemerleri, liman, kale, 19.yy neo klasik yapılar, Pangia, eski yeni şehir, Acropolis, deniz feneri, Ag.Nicholas , Teodoro Kimissi kiliseleri Kavalalı Mehmet Ali paşa İmarethane, ev  heykelinin görülmesi sonrası öğle yemeği için serbest zaman. Belirtilen saatte toplanılarak Türk bölgesi olan İskece&Gümülcine&Dedeağaç şehirlerini panoramik olarak ziyaret edip  İpsala sınır kapısına yolculuk. Pasaport ve gümrük işlemlerini takiben Keşan-Tekirdağ-Silivri karayolu takip edilerek İstanbul’a yolculuk.Tekirdağ’da serbest köfte molası sonrası akşam saatlerinde İstanbul’a varış, gezimizin sonu ve misafirlerimizin alındıkları noktalara bırakılması.

 



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Yeterli doluluk sağlanmadığı takdirde, acente 3 gün öncesinden haber vermek kaydı ile turu bir sonraki doluluk olan tarihe aktarabilir.Acente rehberi  içerik aynı kalmak şartı ile,gerekli gördüğü hallerde misafirlerimizin tur programından daha çok verim alabilmesi için gezilecek yerlerin güzergahında ve saatlerinde değişiklik yapabilir


    İptal Şartları
    https://tatilsitesi.com.tr/tur-79-selanik-kavala-turu.html
    biltek seyahat hizmetleri
    Abide-i Hürriyet Caddesi No:123/2 Şişli / İSTANBUL
    4444721


    Bu çıktı 02.05.2024 18:57 tarihinde verilmiştir. biltek seyahat hizmetleri tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.